Ta spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke, kliknite tu in si preberite več o piškotkih na tej spletni strani

Informacije o dostavi

Kako dobim naročene artikle?


Naročene artikle Vam preko pogodbene dostavljalne službe dostavimo na dom (Pošta Slovenije). 

Način in naslov dostave izberete ob naročilu.Dostava na dom


Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na naslov drugačen od naslova plačnika.

Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine, saj se plačilo po povzetju vrši z gotovinskim plačilom.

V primeru, da prejemnika (ob dostavi po povzetju preko Pošte Slovenije) ni bilo na vpisanem naslovu, prejemnik prejme v nabiralnik obvestilo o pošiljki, ta pa bo počakala v najbližji poslovalnici pošte (označena v obvestilu).Kdo mi bo dostavil pošiljko?


Blago naročeno v spletni trgovini dostavljamo s pogodbeno dostavno službo (Pošta Slovenije).Kdaj dobim naročene artikle?


Rok dobave izdelkov je ponavadi 2-3 dni, žal pa je odvisen seveda od dobavitelja posameznega artikla. Približen rok dobave vsakega artikla je označen v podrobnostih o izdelku.

Če ob naročilu katerega od naročenih artiklov trenutno ni na zalogi, bo pošiljka odpremljena v najkrajšem možnem času, to je tisti dan, ko bodo artikli na zalogi pri nas v skladišču.

V primeru, da so poleg takoj dobavljivih izdelkov v vašem naročilu tudi izdelki, na katere bi čakali dalj časa, Vam lahko ponudimo ločeno pošiljanje izdelkov. O tem Vas obvestimo po e-pošti ali po telefonu.

O statusu vašega naročila boste obveščeni na veš elektronski naslov.Strošek dostave


Strošek dostave v Sloveniji znaša 3,50 EUR pri nakupih v vrednosti do 39,99 EUR.

Ob nakupu nad 40,00 EUR Vam ponujamo brezplačno dostavo, kjer stroške dostave krije podjetje GS DESIGN, Davorin Anžlovar s.p.

Poštnina je enaka, ne glede na količino naročila (1 našitek ali 10 našitkov).

V primeru, da je pošiljka poslana po povzetju preko Pošte Slovenije, se strošek poštnine poveča za višino provizije za storitev plačila, ki vam jo zaračuna Pošta Slovenije.